Teknologia

Thoma Holz100 - rakennusteknologia mahdollistaa asumisympäristön, jossa on käytetty vain puhdasta umpipuuta. Näiden talojen ansiosta, joiden valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia aineita tai metallisia elementtejä, voitte uppoutua syviin energialähteisiin ja puun taikavoimaan ja elää todeksi puun "High Techin" koko merkityksellisyydessään. Tuhansien Holz100 - talojen asukkaiden tyytyväisyys olkoon meille parhaimpana mainetodistuksena. Holz1OO - teknologialla rakennetut hotellit ovat jatkuvasti täynnä. Eikä tässä ole mitään ihmettelemistä. Kukapa ei haluaisi viipyä pitempään paikassa, joka tarjoaa hänelle näin turvallisen ja kodikkaan olotilan ja ympäristön?

Toteuttaessaan talojaan Erwin Thomaa ohjaa pyrkimys, että hänen asiakkaansa eli talojen asukkaat eläisivät terveen puun ympäröiminä. Hänen ensimmäinen patenttinsa, joka koski umpipuumateriaalin käyttöä teollisessa talotuotannossa, oli täysin uutta teknologiaa.  Hänen talonsa on rakennettu käytännöllisesti katsoen ilman kemiallisia aineita ja metalliosia ja ne ovat tuulen pitäviä.  Asennuksessa on käytetty pelkästään puutappeja. Tämä tekniikka on tunnettu jo tuhat vuotta. Puutapit ovat sopivan kokoisia ja niitä on oltava tarpeellinen määrä erityisissä puurakennekerrosten elementtien liittännöissä, joiden avulla muodostetaan yhtenäisiä elementtilohkoja. Kun muodostetaan erityisiä puurakennekerroksia, elementeistä valmiissa rakennuksessa saadaan vedenpitäviä.

Tämän innovatiivisuuden etuja ja saavutuksia ei vielä tunneta yleisesti: koko maailmassa ennätysmäinen lämpöeristystehokkuus, parannettu suoja ylikuumenemista vastaan, huippuarvot palo- ja säteilyturvallisuudessa ja maanjäristysten sietämisessä sekä 100 % suoja lämpötappioilta ja kosteuden tunkeutumiselta. Rakennusteknisten huippusaavutusten rinnalla puumateriaalin erityinen luonnollinen energia ja tietynlainen taianomaisuus on säilytetty ja hyödynnetty ilman mitään erikoiskeinoja. Maailmanlaajuinen menestys ei siis ole mikään sattuma - kohtalon oikku. Kukapa ei haluaisi asua terveellisessä talossa? Täysin puurakenteiset talot ovat nimeltään Holz100.
 
Suurin yllätys ovat epäilemättä Holz100 - talojen mitattavissa olevat tekniset arvot. Rakennuksen asennus ilman kemiallisia aineita mahdollistaa erittäin edullisen lambda - kertoimen saavuttamisen. Se on 0,078. Tämä on lämpöeristysteknologioiden tehokkuuden maailmanennätys, kun vertailussa ovat kaikki materiaalit, joita käytetään kiinteiden rakenteiden kantavissa osissa! HolzlOO - talojen omistajien ei tarvitse huolestua energian hinnannousuista. Samalla Holz100 -talon paksu seinä on rakennusmateriaali, joka säätelee erinomaisesti sisälämpötilaa.
Holz100 - talossa lämmön hukkaantumisaika seinän-36 (W36) kautta on viisi kertaa pitempi (!) verrattuna  yleisesti rakentamisessa käytettyihin perinteisiin rakenneratkaisuihin. Ja se on jopa 15 - 2O kertaa pitempi, kun vertailussa ovat ns. kevytrakentamisen kantavien seinien nurkat.
 
Lisäetuna asukkaille on ilmainen ilmastointi, joka ei kuluta lainkaan energiaa. Kesällä talo on viileä ja  lämmin talvella. Ulkoilman äärilämpötilojen vaikutus tasoittuu mainiosti.
 
Luonnollinen ja nerokas puisten osien liitäntärakenne varmistaa parhaan mahdollisen sisäilman talossa, jonka seinät ja välikatot ovat umpipuuta. Umpipuun työstäminen rakennemateriaaliksi ilman kemiallisia aineita kuluttaa erittäin vähän energiaa verrattuna kemiallisiin prosseihin tai tiilien, sementin tai teräsbetonirakenteiden valmistamisessa kuluvaan energiamäärään.
 
Lisäksi Holz100 - talotekniikassa ei ole tarvetta kierrätykseen. On vain puhdas puu, joka palvelee arvokkaana materiaalina vielä tuleviakin sukupolvia.
 
Holz100 on rakentamista myös tulevia sukupolvia varten.

 

Luonnollinen tekniikka

Holz100 -talot on valmistettu 100% puusta. Niissä on erinomainen lämmmöneristys ja toimiva ilmastointi takaa laadukkaan sisäilman sekä säästää energiaa. Taloissa on hyvä äänieristys, ne suojaavat säteilyltä sekä ovat hyvin palonkestäviä.

VAIKUTTAVIA TULOKSIA LUONNON INNOITTAMANA ULOTTUVILLESI
Suunnittelu Holz100

Rakentaminen otetaan huomioon ympäristön tarpeet

Katso lisää
Thoma Holz100

Innovaatio

Korkealaatuisen puun alkuperä

Holz100 on PEFC -sertifioitua puuta luonnollisista, uusiutuvista, paikallisista metsistä. Luonnollisesti kuivattu puu on tiheämpää.

  • 100% luonnollinen materiaali
  • Sähkömagneettisen säteilyn vaimentaminen
  • Melun vähentäminen
  • Paloturvallisuus jopa 5 kertaa suurempi
Home Yhtiöstä Teknologia Ekologia Referenssit Uutiset Kontakt
Finecpol HOLZ100. Kaikki oikeudet pidätetään. Privacy Policy evästeet
01530 Vantaa
www.puu100.fi
info@puu100.info