Yhtiöstä

Olemme vuonna 2016 perustettu osakeyhtiö. Yhtiön tavoitteena on tuoda täysin ekologista ja energiatehokasta puurakentamista Suomen rakennusmarkkinoille. Olemme Suomen ainoa Thoma Holz100  jälleenmyyjä ja maahantuoja. 

Yrityksen perusajatuksena ja toiminnan tavoitteena  on palvelualttius, toimitusvarmuus ja kaikkien projektien kokonaisvastuullinen läpivienti.  Olittepa arkkitehti, suunnitelija, rakennuttaja, rakennusliike tai yksityinen henkilö, meiltä saatte yksilöidyn Thoma Holz100 tuotteen tarpeisiinne sovellettuna.   Palveluihimme kuuluu muun muassa jälleenmyynti, suunnittelu  ja rakentaminen yhteistyössä Thoma Holz GmbH yhtiön kanssa. 

 

Filosofia

Haluamme, että asuintalomme on turvallinen kotisatama – tämä ajattelutapa saa yhä suurempaa merkitystä.

Tällaisen näkemyksen toteuttaminen asukkaan hyödyksi on visio, jonka mukaan minä ja työntekijämme toimimme Thoma - yrityksessä. Vielä kaksikymmentä vuotta sitten ajatuksillemme tällaisista taloista hymyiltiin ja niitä pidettiin pelkkänä ihmeellisenä haihatteluna. Mutta nykyisin työmme tulokset tekevät vaikutuksen ja ne tunnustetaan. Lämpöeristyksessä olemme maailman parhaita. Talojemme energiasäästäväisyys poistaa kaikki huolenne energialaskun osuudesta taloudessanne. Holz100 - taloissa ei ole lainkaan liimapuurakenteita. Talon sisällä on mikroilmasto, jossa olet suojassa pakkasilta ja helteiltä sekä matkapuhelinten säteilyltä. Myös äänieristys on hyvä. Samoin paloturvallisuus. Puurakenne on turvallinen myös maanjäristyksissä. Talo tekee todella vaikutuksen kaikilla näillä muuttujilla arvioiden, sekä eristyksellään, joka on liimaamatonta puuta.  Kehityksen kärjessä olevan Thoma - yrityksen uutta luovan ajattelun ansiosta korkealaatuisessa puutalorakentamisessa on alkanut täysin uusi kehityskausi.

 

 

Yhtiön saavutuksia

 

Kokemus ja saavutukset parhaiten kuvaavat esimerkkejä valmistunut projketów. Positiivinen ominaisuudet Holz100 tuntuvat päivittäin käyttäjälle valmiit asunnot, ylelliset hotellit, mukava majatalot sekä taloja. Haluamme tarjota sinulle korkeatasoisen rentoutumisen talojen valmistettu puhtaasta puusta, ja siten wspania³ek psykofyysistä kunnossa.

Suunnittelu Holz100

Rakentaminen otetaan huomioon ympäristön tarpeet

Katso lisää
Thoma Holz100

Innovaatio

Korkealaatuisen puun alkuperä

Holz100 on PEFC -sertifioitua puuta luonnollisista, uusiutuvista, paikallisista metsistä. Luonnollisesti kuivattu puu on tiheämpää.

  • 100% luonnollinen materiaali
  • Sähkömagneettisen säteilyn vaimentaminen
  • Melun vähentäminen
  • Paloturvallisuus jopa 5 kertaa suurempi
Home Yhtiöstä Teknologia Ekologia Referenssit Uutiset Kontakt
Finecpol HOLZ100. Kaikki oikeudet pidätetään. Privacy Policy evästeet
01530 Vantaa
www.puu100.fi
info@puu100.info